Siketeknek készít erotikus videókat Crystal Rivers: milliókat keres vele

Forrás: Instagram/crystal69baby -
erotikus videó Crystal Rivers siketek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Crystal Rivers megtalálta az erotikus videók piaci rését: siketeknek, jelnyelvvel készít pikáns felvételeket.

Megcsinálta a szerencséjét Crystal Rivers, ugyanis siketeknek, jelnyelvvel készít erotikus videókat, ezzel pedig milliókat keres havonta. Akár 7 ezer fontot is bezsebel egy hónapban, vagyis nagyjából két és fél millió forint üti a markát. Úgy gondolja, sikerességének kulcsa az, hogy ő az egyetlen a piacon, aki a hallássérültekre is gondol.

Siketeknek készít erotikus videókat Crystal Rivers Forrás: Instagram/crystal69baby

A fiatal lány még az általános iskolában tanulta meg a jelnyelvet, és először akkor vette hasznát, amikor 20 évesen a Disney Worldben dolgozott – írja a Daily Star. Ekkor mesélt neki egy barátja a webkamerás modellkedésről, ami egyből megtetszett neki, és rájött, hogy itt is használhatja a jelnyelvet. „Egy teljesen új világot nyitottam meg az emberek számára” – mondta a lány, aki egy rosszabb hónapban is egymillió forintnak megfelelő fontot keres.

Kapcsolatáról vallott a láb nélkül született nő, Piyah Martell: a szexuális életükről is meséltek (18+)http://www.life.hu/intim/20190502-kapcsolatarol-vallott-a-lab-nelkul-szuletett-no-piyah-martell.htmlPiyah Martell élete nehezen indult, hiszen lábak nélkül született, ráadásul férfiként, de ma már boldogabb, mint valaha: imádják egymást párjával, és a szexuális életük is tökéletes. Intim--Három nő vallott arról, miért csalták meg a párjukathttp://www.life.hu/intim/20190501-harom-no-vallott-arrol-miert-csaltak-meg-a-parjukat.htmlHárom nő vallott arról őszintén, miért is csalták meg a párjukat. Intim--Biszexuális nők vallottak arról, milyen a szex nőkkel és férfiakkal (18+)http://www.life.hu/intim/20190501-biszexualis-nok-vallottak-arrol-milyen-a-szex-nokkel-es-ferfiakkal.htmlBiszexuális nők árulták el, mennyiben másabb nővel szexelni, mint férfival. IntimThinkstockMelltartó nélkül mutatta meg magát Natalie Gauvreau modell – Fotóhttp://www.life.hu/intim/20190430-melltarto-nelkul-mutatta-meg-magat-natalie-gauvreau-modell.htmlSzexi fotót posztolt magáról a közösségi oldalán Natalie Gauvreau. IntimOrigoLebukott édesanyja előtt a pornót néző tinédzser (18+)http://www.life.hu/intim/20190425-lebukott-edesanyja-elott-a-pornot-nezo-tinedzser.htmlAz édesanyja előtt bukott le egy fiatal srác, aki szabadidejében pornót nézett. IntimOrigoSzakértő árulta el a többszörös orgazmus titkát (18+)http://www.life.hu/intim/20190429-szakerto-arulta-el-a-tobbszoros-orgazmus-titkat.htmlA többszörös orgazmus elérése egyáltalán nem lehetetlen. Egy szakértő elárulta, hogyan lehet biztosan kimaxolni az élvezetet. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.