Jess 19 évesen lemondott a szexről és azt is elárulta, miért.

Jess 16 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét, és az elmúlt években összesen öt férfival létesített szexuális kapcsolatot. Most, 21 évesen boldog párkapcsolatban él – immár szexmentesen.

A The Sunnak elárulta, tinédzserként a szex a boldogság kulcsát jelentette számára. Folyamatosan kereste a szerelmet, odafigyelt a külsejére, állandóan a testsúlyát méregette. Úgy érezte, ha nem néz úgy ki, mint egy Instagram-modell, akkor nem is lehet szexi. Sok pénzt költött csipkés fehérneműkre és nem számított az sem, ha azok kényelmetlenek voltak.

Hamarosan azonban elkezdett szorongani, depressziós lett. Amikor szomorúságot érzett, szeretkezett az aktuális párjával, mert azt gondolta, attól jobb lesz a hangulata.

A nő állítja, most boldogabb, mint valaha  – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Ekkor találkozott az egyetemen Josh-sal, akivel hamar egymásba szerettek. A fiú elárulta, nagyon vallásos és a szexszel várni szeretne az esküvőig. Jess ekkor jött rá, hogy mi is az, ami igazán boldoggá teszi. Párjával immár 18 hónapja vannak együtt, és megelégszenek a csókokkal és az ölelésekkel, este külön ágyban fekszenek le aludni.

Az, hogy úgymond cölibátust fogadtam, nem azt jelenti, hogy apáca vagyok. Csak tisztelem a párom hitét és nekem is jót tesz, ha addig visszafogom magamat. És azt kell, hogy mondjam, most boldogabb vagyok, mint valaha.”