Kulcsár Edina férje, Csuti a szexuális életükről vallott

Forrás: Instagram/Csuti -
szex Kulcsár Edina Csuti gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal szülők a gyermekük mellett is intenzív szexuális életet élnek, és erről nem félnek beszélni: így oldják meg Medox mellett az összebújást. 

Kulcsár Edina és Csuti első gyermeke szeptemberben született meg. Medox rengeteg változást hozott a szülők életébe, de van, ami nem módosult: a szexuális életük, legalábbis a mennyiség tekintetében. A pár ugyanannyiszor bújik össze, mint kisfiuk születése előtt, csak a spontaneitástól kellett búcsút venniük.

Kulcsár Edina és Csuti Forrás: Instagram/Csuti


Én imádtam csapkodni,

Meztelenül éli mindennapjait ez a férfi (18+)http://www.life.hu/intim/20190514-meztelenul-eli-mindennapjait-ez-a-ferfi.htmlIdeje nagy részét meztelenül tölti egy 27 esztendős kanadai férfi. Számára ez egy életstílus. IntimOrigoA középkorú nőknek kielégítőbb a szexuális életük, mint a fiataloknak (18+)http://www.life.hu/intim/20190514-a-kozepkoru-noknek-kielegitobb-a-szexualis-eletuk-mint-a-fiataloknak.htmlA legfrissebb kutatások szerint a középkorú nők szexuális élete kielégítőbb, mint a 25 év alattiaké. IntimOrigo19 éves korában lemondott a szexről, elárulta, miért tettehttp://www.life.hu/intim/20190514-19-eves-koraban-lemondott-a-szexrol-elarulta-miert-tette.htmlJess 19 évesen lemondott a szexről és azt is elárulta, miért. IntimOrigoEzeket a dolgokat találják vonzónak partnerükben a látássérült emberek (18+)http://www.life.hu/intim/20190514-ezeket-a-dolgokat-talaljak-vonzonak-partnerukben-a-latasserult-emberek.htmlEgy internetes fórumon beszélték ki a hozzászólók, mi az, ami a látássérültek számára szexuálisan vonzó lehet egy másik emberben. Intim--Szexfüggő klienseiről mesélt egy domina (18+)http://www.life.hu/intim/20190513-szexfuggo-klienseirol-meselt-egy-domina.htmlKliensei szexfüggőségéről vallott egy hivatásos domina. Intim--A túl szoros farmer veszélyeztetheti a vaginád egészségéthttp://www.life.hu/intim/20190511-a-tul-szoros-farmer-veszelyeztetheti-a-vaginad-egeszseget.htmlImádják a nők a szűk, alakra simuló farmernadrágokat, ám azzal kevesen vannak tisztában, hogy az intim területek egészségére rossz hatással lehetnek ezek a ruhadarabok. Elősegítik ugyanis a vulvodynia kialakulását. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.