Sonia Pellizzari állítja: meztelen videói miatt rúgták ki bírósági állásából

rúgás pucér meztelen Sonia Pellizzari állás erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves Sonia Pellizzari Buenos Airesben él, bírósági alkalmazottként dolgozott. Szerény fizetését ki akarta egészíteni, így fehérneműs és meztelen fotókat, videókat tett közzé az interneten. Elbocsájtották az állásából.

Buenos Airesben él és dolgozik a 28 éves Sonia Pellizzari. Egy bíróságon helyezkedett el, ám szerény közalkalmazotti fizetését kénytelen volt valami mással is kiegészíteni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#sonia #girl #cam4 #inspectora #sweetmia #webcam #laplata #argentina

Sonia Pellizzari Sweet Mia (@soysweetmiaoficial) által megosztott bejegyzés,

Fehérneműs és meztelen képeit, videóit kezdte árulni az interneten. A Ripost szerint a nő nem titkolta a mellékállását, a kollégái és a családtagjai is tudtak róla. Nemrégiben egy meztelen videót is közzétett, állítólag ez már a bíróság vezetőségének is szemet szúrt, és elbocsájtották a nőt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#sonia #girl #cam4 #inspectora #sweetmia #webcam #laplata #argentina

Sonia Pellizzari Sweet Mia (@soysweetmiaoficial) által megosztott bejegyzés,

Sonia úgy gondolja, emiatt nem kellene őt prostituáltnak bélyegezni. A bíróság szerint nem emiatt küldték el, hanem azért, mert éjszakánként annyit foglalkozott a mellékállásával, hogy nappal már nem tudott a munkahelyén teljesíteni.

Egy nyugdíjas férfi 12 szexbabával él együtt (18+)http://www.life.hu/intim/20190517--a-nyugdijas-ferfi-12-szexbabaval-el-egyutt.htmlEgy nyugdíjas brit ápoló nagyon magányosnak érezte magát, egészen addig, amíg társakra nem talált: 12 szexbabával él együtt. Intim--Emily Ratajkowski a nők jogaira hívja fel a figyelmet teljesen meztelen testével (18+)http://www.life.hu/intim/20190517-emily-ratajkowski-a-nok-jogaira-hivja-fel-a-figyelmet-teljesen-meztelen-testevel-18.htmlNem ritka, hogy Emily Ratajkowski modell megszabadul minden ruhájától. Ám most nem azért tette, hogy megmutassa a tökéletes testét, fontos dologra hívja fel a figyelmet. IntimOrigoBugyiban, neccharisnyában dolgozik ez a szexi fodrászlány – Videóhttp://www.life.hu/intim/20190517-bugyiban-neccharisnyaban-dolgozik-ez-a-szexi-fodraszlany-video.htmlSzőke hajzuhatagával és kerek fenekével hódít a fodrászlány, Penny, aki falatnyi nadrágban vagy épp bugyiban nyírja a vendégei haját. Intim--Pilát Gábor: Nem a korral van a baj, és nem is a szerelemmelhttp://www.life.hu/intim/20190516-pilat-gabor-a-meghasonulasrol.htmlNapjainkra a felelőtlenség életstílus lett, a másikkal való összejátszás pedig maga az önmegvalósítás. IntimOrigoFájdalommal jár a szex? A hüvelyszárazság lehet az okahttp://www.life.hu/intim/20190516-fajdalommal-jar-a-szex-ez-lehet-az-oka.htmlTöbb oka is lehet annak, ha fájdalmat érzünk az intim együttlét közben. Érdemes utánajárni, hogy mi okozza a panaszokat, mert szerencsére a legtöbb esetben viszonylag rövid időn belül megszüntethető a probléma. IntimOrigoKamerát szereltek a szülők a fiuk szobájába, hogy ne maszturbáljon (18+)http://www.life.hu/intim/20190516-kamerat-szereltek-a-szulok-a-fiuk-szobajaba-hogy-ne-maszturbaljon-18.htmlBekamerázták a szülők 15 éves fiuk szobáját és fürdőszobáját azért, hogy ne maszturbáljon. Nem értenek egyet ugyanis azzal, hogy valaki a házasság előtt ilyesmit csináljon. A fiú az interneten kért segítséget, szeretné beperelni a szüleit a magánéletének megsértése miatt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.