Ördögi tervvel buktatta le a férjét a megcsalt feleség

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Johannes Schmitt-Tegge -
házasság feleség Tinder megcsalás férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éjszakákon át lógott a telefonján az óvatlan férj, akit a felesége ördögi tervvel buktatott le. Ma már külön élnek.

A Ripost cikkezett egy házaspárról, ahol a férj korábban már megcsalta a feleségét, ám itt még tiszta lappal tudtak kezdeni.

Nem sokkal később a feleség észrevette, hogy a férj rengeteget lóg a telefonján, éjszakánként is azon pötyög. Egyszer aztán, amikor a férje otthon felejtette, megnézte, miket is nézeget. Rájött, hogy regisztrált egy társkeresőre, ahol nőkkel beszélget.

Tinderezéssel bukott le a csalfa férj Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Johannes Schmitt-Tegge

Álnéven regisztrált az asszony is, és randevúra hívta a férjét. Mindketten elmentek a találkozóra, a férfi először nem is értette, hogyan került oda a neje. Próbált kifogásokat keresni, de nem sikerült. Ma már külön élnek.

A képregények stílusában alkot szexi illusztrációkat Gilles Vranckx (18+)http://www.life.hu/intim/20190524-a-kepregenyek-stilusaban-alkot-szexi-illusztraciokat-gilles-vranckx-18.htmlNem csak a valóságos test lehet szexi és kelthet izgalmat. Ezt az érzést mutatják be Gilles Vranckx rajzai. Képregény- és Sin City-rajongóknak kifejezetten ajánljuk. IntimOrigoSoma Mamagésa őszintén beszélt szexuális életéről és maszturbálásfüggőségéről (18+)http://www.life.hu/intim/20190525-soma-mamagesa-oszinten-beszelt-szexualis-eleterol-es-maszturbalasfuggosegerol-18.htmlSwinger klubban is járt, saját bevallása szerint maszturbálásfüggő volt Soma Mamagésa. Az énekes őszintén beszélt a szexuális életéről és arról, hogy egyre mélyülő monogámiában él. Intim--Úgy tűnik, a kéjes hangok valóban segítenek az orgazmus elérésébenhttp://www.life.hu/intim/20190524-ugy-tunik-a-kejes-hangok-valoban-segitenek-az-orgazmus-elereseben.htmlSokan szégyenlősek ahhoz, hogy hanggal is kimutassák az intim együttlétek alatt: igenis élvezik, ami történik. Ám a szakértő szerint ennek pedig nagy jelentősége van. IntimOrigoÖt dolog, ami leginkább elveszi a nők kedvét a szextől (18+)http://www.life.hu/intim/20190524-ot-dolog-ami-leginkabb-elveszi-a-nok-kedvet-a-szextol.htmlMi az, ami a nőket leginkább elriasztja a szextől? Kiderült! Intim--A német kalauznő szexfilmet forgatott a kiürült vonaton (18+)http://www.life.hu/intim/20190524-a-nemet-kalauzno-szexfilmet-forgatott-a-kiurult-vonaton.htmlAmatőr szexfilmeket készített a német kalauznő a már kiürült vonaton: az egyenruháját is viselte a felvételeken. IntimOrigoNyertes Zsuzsa őszintén beszélt: az időskori szexről mondta el a véleményéthttp://www.life.hu/intim/20190521-nyertes-zsuzsa-oszinten-beszelt-az-idoskori-szexrol-mondta-el-a-velemenyet.htmlIdőskorban sem kell lemondani az intim örömökről – vallja Nyertes Zsuzsa színésznő. Élő adásban mondta el őszintén, szerinte egy bizonyos kor után mennyire van helye az emberek életében a szexualitásnak. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.