Különös dolgokat látnak munkájuk során a bugyiboltosok. Egy internetes fórumon most részleteket is elárultak ezzel kapcsolatban.

Sok férfi azt gondolná, remek munkája van a bugyiboltosoknak, hiszen egész nap csipkés fehérneműk között dolgoznak. Csakhogy akadnak bizarr pillanataik is, egy-egy vásárló ugyanis különös dolgokat művel az üzletben... A Ripost most összegyűjtötte beszámolóikat az internetes fórumokról. Nézzünk közülük néhányat!

„Szóltam a vevőknek, hogy öt perc múlva zárunk, már ne menjenek a próbafülkébe. Az egyik nő erre félmeztelenre vetkőzött, és ott a bolt közepén próbált fel egy melltartót. Leesett az állam, ahogy annak a több tucat embernek is, akik az üzlet kirakata előtt elhaladtak.”

„Egy idős nő kijött a próbafülkéből egy szál melltartóban, elém állt, és kérte, mondjam meg neki őszintén: ugye még mindig szexi? Mit mondhattam volna? Azt mondtam, igen.”

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

„Bejött egyszer egy fickó, aki rendszeresen jön melltartókat venni. Viccesen közöltem vele, hogy boldog asszony lehet a felesége, mire elmondta, hogy ezeket nem neki veszi, hanem más nőknek. Senkivel nem csalta meg az asszonyt, csak fehérneműt vesz a neten megismert fiatal csajoknak, elküldi postán, és cserébe fényképet kér.”

„Volt bent egy idős úr, aki a bolt kellős közepén saját magára próbálta a női melltartókat. Nem vette le az ingét, így még bizarrabb volt. Kiválasztott egyet, és megvette.”