Ha a pasidnál kell elvégezned nagydolgodat: így csináld és nem lesz kínos

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat kínos kaki pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kellemetlen tud lenni, ha még friss a párkapcsolatod és a pasid lakásán kellene elvégezned a nagydolgodat. Erre is léteznek azonban aprócska praktikák, amellyel megúszhatod a kellemetlenségeket.

Küldd le a boltba

A legjobb megoldás, ha a párodat leküldöd valamiért a boltba. Lehet az egy tojás, csak mondd neki azt, hogy rántottát szeretnél neki csinálni vagy akár egy palack ásványvíz, ha megszomjaztál. Míg ő lent van, gyorsan elvégezheted a dolgodat.

A kép csak illusztráció Forrás: Dreamstime

Használd a parfümödet

Ha az első tipp nem működik, és gyorsan el kell végezned a nagydolgodat, készítsd elő a parfümödet vagy a dezodorodat, mert lehet, hogy nincs nála légfrissítő, és használd azt a kellemetlen szagok elűzésére.

Tegyél be zenét

Ha attól tartasz, a pasid meghallja a vécézéssel járó zajokat, tegyél be neki zenét vagy kapcsold be a tévét és kicsit hangosítsd fel, így elkerülheted a kellemetlenségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.