Forró: A Back Street Boys szépfiújának öccse erotikus filmeket gyárt magáról

Aaron Carter pornó meztelen Back Street Boys Nick Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nick Carter öccse, Aaron Carter egészen furcsa utat választott magának: szexfilmezni fog új menyasszonyával.

Aaron Carter korábban kipróbálta magát gyereksztárként, rapperként, de volt időszak, amikor arról szóltak a hírek, hogy rehabra vonul.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Az extravagáns híresség most az OnlyFans nevezetű oldalra regisztrált. Ez egy olyan weboldal, ahová pornósztárok és önjelölt celebek töltik fel saját maguk által készített 18+-os videóikat vagy szexuális tartalmú fotóikat -írja a Velvet.

Az egykori Backstreet Boys-tag az oldalon lévő képeiért 50-125 dollárt (14-35 ezer forintot) kér el, de a szolgáltatásai között szerepel az is, hogy 50 dolláros áron bárki küldhet neki fotókat, amelyeket aztán kiértékel és pontoz.

Aaron év elején jött össze Melanie Martinnal, akit rögtön el is jegyzett. Az újdonsült vőlegény kedvesével is megosztotta "pornó" profilját, viszont róla semmilyen tartalmat nem lehet találni közös oldalukon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My sleeping beauty ‍♀️

Aaron Carter (@aaroncarter) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.