3 +1 dolog, amire feltétlenül figyelned kell anális szex előtt és közben (18+)

Forrás: Shutterstock -
anális szex anális közösülés popsi szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anális szex körüli kérdések mások lehetnek a behatoló és a befogadó részéről, vannak azonban olyanok, melyek mindkettőjük számára lényegesek lehetnek, sőt, gyakorlatilag elengedhetetlenek. Most ezeket vesszük alapul.

Az, amit a pornófilmekben látsz, nem fedik teljesen a valóságot. Az emberek nagytöbbségénél ugyanis nem működik az „durr bele" módszer.

Kerüld el a sérülést, a fájdalmat és engedd, hogy az anális szex egy fantasztikus élmény legyen mindkettőtök számára!

1. Használjatok síkosítót!

Az anális együttlét közben csak ritkán van olyan mértékű természetes váladék, ami sikamlóssá tenné az utat, így ezt érdemes pótolni. Erre a legalkalmasabbak a síkosítók: ne csak a péniszt és a popsi nyílásodat kenjétek be, érdemes egy ujjat is alaposan ellátni vele, és cseppet bedugni a fenekedbe, hogy még könnyebb lehessen a behatolás.

Az anális behatoláshoz használjatok síkosítót Forrás: Shutterstock

2. Légy beindulva!

Nem csupán arra van szükség, hogy síkos legyen a lenti bejáratod, hiszen az önmagában még kevés az élvezethez. Legyen hosszú előjáték, engedd, hogy partnered a nyelvével izgassa a fenekedet, de akár vibrátorral, kívülről is játszadozhattok rajta. A lényeg, hogy a kényelmes behatoláshoz el kell tudnod lazítani az ottani záróizmaidat.

3. Nem kell teljesen betenni

Az popó szex során ne a hagyományos behatolást próbáljátok meg utánozni . Nem kell tehát feltétlenül tövig betenni a péniszt, először elég, ha csak a makk vagy annál egy kicsit több kerül a popsidba. Van, aki pár perc után befogadóbb a többire is, de ne keseredj el, ha Te azok közé tartozol, akiknek ennyi elég a jóból. Hidd el, ezzel a mélységgel is el lehet játszadozni, mely mindkettőtök számára tartogat gyönyöröket. Ez természetesen nagy önfegyelmet és figyelmességet igényel a partnered részéről, de tudjuk, hogy az anális szex alapja a bizalom.

Az anális szex alapja a bizalom Forrás: Shutterstock

+1. Nem minden alkalom megfelelő

Előfordulhat, hogy a popsi szex után vagy közben barna foltos lesz a lepedő vagy más... Ezt mondhatnánk a természetes velejárójának is, de mindkettőtök számára az a komfortosabb és egészségügyileg a legjobb, ha ennek lehetőségét minimalizálod. A legalkalmasabb idő akkor érkezik el egy szuper hátsó behatolásra, ha azt megelőzően nem rég voltál a mosdóban, a székleted pedig kemény volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.