A finn Paivikki Kuoppakangas három dologra a legbüszkébb. Az első az, hogy túl az ötödik X-en is bombateste van, a második, hogy gyakran huszonéves lánya testvérének nézik, legvégül pedig arra, hogy férjével a hosszú házasságuk ellenére rendkívül szenvedélyes szexuális életük van.

Az 52 éves asszonynak sosem kellett a szomszédba mennie az önbizalomért. Mindig is elégedett volt külsejével, ám pár éve elkezdte a HIIT high-intensity interval trainingeket, a magas intenzitású edzéseknek köszönhetően bombaformába hozta magát, ám remek géneket örökölt sosem volt túlsúlyos. Még a két szülés után sem szedett fel plusz kilókat.

Paivikki Kuoppakangas a magas intenzitású edzéseknek köszönhetően bombaformába hozta magátForrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com/hanslehtinen/Mediadrumworld.Com/Hanslehtin

Paivikknek két gyermeke van, idősebbik a 25 éves Hannah és a 16 éves David. Sokan a lánya nővérének nézik, ami miatt különösen jól érzi magát a bőrében. Kiegyensúlyozott magatartásának pedig meg is lett az eredménye, hiszen férjével hosszú évek óta remek házasságban élnek, és állítás szerint a szex is fantasztikus.

Sokan a lánya nővérének nézik, ami miatt különösen jól érzi magát a bőrébenForrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com/hanslehtinen/Mediadrumworld.Com/Hanslehtin

(Velvet.hu)