Erotikus fotó: az ágyban kapták le Justin és Hailey Biebert

fotózás erotikus Justin Bieber Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz Vogue címlapján meglehetősen pikáns szituációban pózol Justin Bieber és felesége, Hailey Baldwin. A pár az ágyban forrón öleli egymást, az énekes a kezét Hailey mellére tapasztja...

Szexi fotósorozat készült a fiatal szerelmespárról, Justin és Hailey Biber meglehetősen intim helyzetekben lett lekapva az olasz Vogue magazin számára.
A címlapon például egy ágyban fekszenek szorosan összeölelkezve, Justin félmeztelenül, Hailey dögös ruciban, az énekes pedig éppen párja cicijét simogatja.

A fotóhoz az „Ott van a szívem, ahol a feleségem is" idézetet biggyesztették, amely egy német-ausztrál fotóstól, Helmut Newtontól származik. A lap ezzel szeretett volna tisztelegni előtte - írta a People Magazin.

A pár szeptember 30-án ünnepelte egyéves házassági évfordulójukat. A képeket elnézve még mindig izzik körülöttük a levegő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.