Ételek, amik kifejezetten jót tesznek a férfiasságnak

Forrás: Shutterstock -
férfiasság szex étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak legrosszabb rémálma, amikor cserbenhagyja őket a szerszámuk. Ilyenkor megijednek és valami súlyos betegségre gondolnak, ám megeshet, hogy csupán a rossz minőségi étrend a hibás. Ám természetesen már léteznek potencianövelő étrendek is, a hozzávalók pedig a leghétköznapibb élelmiszerek.

Spenót

A hírhedt zöldség, melyet sokan nem kedvelnek, ám ez a zöldség tele van nitrátokkal, amik segítik férfi nemi szervek vérkeringését, sokkal keményebb erekciót eredményez.

Tojás

A sárgájában rengeteg a D-vitamin, ami pedig növeli a tesztoszteron szintet, ezzel együtt a szexuális étvágyat és az állóképességet is egyaránt.

Forrás: Shutterstock

Kávé

Számtalan ember egyenesen egészségtelennek tartja a kávét, de egy 3700 férfin végzett kísérlet szerint mesés hatással bír a péniszre. Kutatás alapján kiderült, hogy azok a pasik, akik naponta 2-3 csésze feketét ittak, nekik sokkal kisebb az esélye a merevedési zavarra.

Pulykahús és csirke

Mindkét húsfajtában megtalálható az arginin, amely képes gyógyítani az enyhe merevedési zavarokat. Így fogyasztásuk kifejezetten hasznos lehet - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.