Túl szexi az anyukájuk: ezzel az indokkal akarták kirúgni a gyerekeket az iskolából

Forrás: instagram.com/the.real.mrs.poindexter -
szexi iskola meztelen anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromgyerekes anya szexi képeivel keres pénzt, amit a többi szülőt felháborította.

A 44 éves, háromgyerekes, boldog házasságban élő Tiffany Poindexter egy only fans oldalon teszi közzé meztelen fotóit, amiből sokat keres. Az ilyen jellegű oldalakra elő lehet fizetni, tehát az ide felkerülő képeket csak azok láthatják, akik pénzt áldoznak rá.

A kaliforniai anyuka azonban feltűnt az egyik szülőnek, aki összefogott több társával és Tiffany kinyomtatott meztelen fotóival próbálták együtt elérni, hogy fiait kirúgják az iskolából. - írja a Daily Star.

Az anya elmondta, hogy olyan korszakába érkezett az életében, ami depresszióba sodorta, úgy érezte nem szép, nem kellene senkinek. Önbizalma teljesen odalett. Férje bíztatására kezdett képeket feltenni magáról erre az oldalra, és a sok pozitív visszajelzés segített neki kilábalni ebből a negatív állapotból.

Szexi anyuka, Tiffany Poindexter Forrás: instagram.com/the.real.mrs.poindexter

A szülői hadjárat szerencsére nem ért célt. Tiffany és férje felkeresték az igazgatót, ahol elmondták, hogy ezeket a képeket a férje készíti róla, amikor a gyerekek iskolában vannak, nem pornózik, nem prostituált, és a képeket csak azok tudják megnézni, akik fizetnek érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.