Fiatal férfi vinné ágyba Cicciolinát - A dívának azonban feltétele van

szex koronavírus Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
35 éves férfi csapja a szelet Cicciolinának, de ő egyáltalán nem biztos, hogy kötélnek áll. A 69 éves dívának ugyanis van egy feltétele, ha az nem teljesül, senkivel nem bújik ágyba. 

Ahogy az egész világ, Staller Ilona is aggódik a koronavírus miatt, így az élet összes területén, beleértve a szexet is óvatosabb. A Borsnak elmondta, csak úgy bújik ágyba, ha partnere negatív koronavírus-teszttel vagy oltási igazolással bizonyítja, hogy nem fertőzött, és jelenlegi udvarlójáról is beszélt.

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

„Van egy nagyon aranyos milánói fiú, de a kora miatt egyáltalán nem hozzám való. Régóta tetszem neki, még a könyvemet is megvásárolta, hogy közelebb kerüljön hozzám. A találkozás miatt eljött Rómába, együtt ebédeltünk, azóta is folyamatosan hív telefonon, és azt szeretné, ha én is meglátogatnám őt. Biztosan el akar csábítani! Meghívott egy hotelba, ahol maximális kényeztetésben lett volna részem, de én kikosaraztam. Ő magától ajánlotta fel, hogy hoz nekem egy negatív tesztet is, ha ez szükséges ahhoz, hogy megadjam neki magam. Nem buta férfi, de visszakérdeztem, hogy Covid- vagy AIDS-tesztre gondol? Az elmúlt egy évben az utóbbi csaknem feledésbe merült. Biztosan sokaknak vicces, pedig picit sem az, de én ágyba nem bújok negatív teszt vagy oltást igazoló dokumentum nélkül. Sajnos eljutottunk oda, hogy teszttel a kezünkben kell menni, ha valaki szerelmeskedni akar" – nyilatozta a díva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.