A szex közbeni testbeszéd többet mond minden szónál: kiderült, melyik mozdulat mit jelent

Forrás: Thinkstock -
szeretkezés szex érzelmek testbeszéd érzések
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testbeszédszakértők elmondták, milyen jelentéssel bírnak egyes mozdulatok szex közben.

Az élet minden területén nagy jelentőséggel bír a testbeszéd. Sokszor tudattalanul is árulkodik az ember véleményéről, vagy érzéseiről, aminek vannak esetek, amikor örülünk, de akadnak olyan pillanatok is az életben, amikor azt kívánjuk, bár így lenne.

Nem csak a hétköznapokon, de szex közben is érdemes figyelni a testbeszédre, ugyanis egy-egy mozdulat sokatmondó lehet. Ide kattintva azt is elolvashatod,melyik 5 érzékszerv irányítja a vágyaidat.

Az arc és a haj cirógatása

Tonya Reiman testbeszédszakértő szerint ha a másik az együttlét során sokszor megérinti társa arcát, haját, és gyakran cirógatja azt, akkor nem csak fizikai, hanem érzelmi és lelki szinten is kapcsolódni akar hozzá. Ezek a mozdulatok mély érzésekről árulkodnak, vagy egyenesen rajongást jeleznek.

A homlok puszilgatása

Intenzív érzelmekről árulkodik, ha a pár egyik tagja a homlokát gyakran a másikéhoz nyomja, esetleg simogatja azt. A mélyebb jelentése, hogy szinte össze akarja olvasztani a gondolataikat, arra vágyik, hogy igen mély kapcsolat alakuljon ki kettejük között.

A homlokcsókokat a szakértő szerint "atyai" ösztönök vezérlik, vagyis aki csókot nyom szerelme homlokára, az gondoskodni akar társáról -írja az elitedaily.com.

Kézen fogva szex közben is

Ha szeretkezés közben a pár egyik tagja megfogja a másik kezét, vagy összekulcsolja az ujjjaikat, az gyengédségre utal, és arra, hogy még több intimitásra vágyik. Ilyenkor azt szeretné, hogy igazán közel érezze magát társához, és az együttlét a szenvedély és az élvezet mellett a teljes összekapcsolódásról is szóljon.

Mély érzésekről árulkodhat a testbeszéd szex közben. Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.