Testbeszédszakértők elmondták, milyen jelentéssel bírnak egyes mozdulatok szex közben.

Az élet minden területén nagy jelentőséggel bír a testbeszéd. Sokszor tudattalanul is árulkodik az ember véleményéről, vagy érzéseiről, aminek vannak esetek, amikor örülünk, de akadnak olyan pillanatok is az életben, amikor azt kívánjuk, bár így lenne. 

Nem csak a hétköznapokon, de szex közben is érdemes figyelni a testbeszédre, ugyanis egy-egy mozdulat sokatmondó lehet. Ide kattintva azt is elolvashatod,melyik 5 érzékszerv irányítja a vágyaidat.

Az arc és a haj cirógatása  

Tonya Reiman testbeszédszakértő szerint ha a másik az együttlét során sokszor megérinti társa arcát, haját, és gyakran cirógatja azt, akkor nem csak fizikai, hanem érzelmi és lelki szinten is kapcsolódni akar hozzá. Ezek a mozdulatok mély érzésekről árulkodnak, vagy egyenesen rajongást jeleznek. 

A homlok puszilgatása  

Intenzív érzelmekről árulkodik, ha a pár egyik tagja a homlokát gyakran a másikéhoz nyomja, esetleg simogatja azt. A mélyebb jelentése, hogy szinte össze akarja olvasztani a gondolataikat, arra vágyik, hogy igen mély kapcsolat alakuljon ki kettejük között.

A homlokcsókokat a szakértő szerint "atyai" ösztönök vezérlik, vagyis aki csókot nyom szerelme homlokára, az gondoskodni akar társáról -írja  az elitedaily.com.

Kézen fogva szex közben is  

Ha szeretkezés közben a pár egyik tagja megfogja a másik kezét, vagy összekulcsolja az ujjjaikat, az gyengédségre utal, és arra, hogy még több intimitásra vágyik. Ilyenkor azt szeretné, hogy igazán közel érezze magát társához, és az együttlét a szenvedély és az élvezet mellett a teljes összekapcsolódásról is szóljon.

Mély érzésekről árulkodhat a testbeszéd szex közben.Forrás: Thinkstock