Fontos figyelmeztetés szerelmeseknek - Pilát Gábor a szerelmi ködről

Forrás: Shutterstock -
Egy férfi és egy nő Pilát Gábor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Szerelmi köd

A szerelemnek nevezett színpadi füstgép elengedhetetlen kelléke az induló párkapcsolatnak. Lényeges viszont, hogy a kezdeti kampányidőszakban ezt az atmoszférikus effektet kibocsátó eszközt még nem chipelni kellene, hanem takarékra állítva, alacsony nyomáson használni, hogy az ember füstmentesen, kontúrosan, a maga valójában látszódjon, és amennyire lehetséges, ő is jól lásson.

Fontos figyelmeztetés!
A füstgép kazánja időnként visszahűtésre szorul a használati utasítás szerint, ellenkező esetben egy védelem a túlhevülés megakadályozása miatt letiltja a szivattyú további működését.

A kazán túlmelegedése nem kívánatos, mert ilyenkor meg a füstfolyadékban lévő anyagok instabillá válhatnak. Ekkor szokták az ilyen védelemmel nem rendelkező, vagy hibás füstgépek az egészségtelen folyadékot „köpködni", ezzel károsítva az egyén és partnere egészségét.

A szerelemnek nevezett színpadi füstgép elengedhetetlen kelléke az induló párkapcsolatnak Forrás: Shutterstock

A legkényesebb eleme a füstgépnek a kazánnal egybeépített termosztát. Ez biztosítja az ideális és folyamatosan tartott hőmérsékletet. Túlmelegedés esetén sajnos felrobbanhat, és komoly érzelmi károsodásokat képes okozni.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a füstgépek másik igen kényes eleme a benne futó hosszú és nagyon vékony cső, amin keresztül a folyadék, az érzések és az érzelmek áramlanak. Ez könnyedén eltömődhet. Ilyenkor sajnos a legtöbb esetben csak a kazáncsere segít, de vannak olyan korszerű füstgépek, melyeknél lehetőség van a cső nagy nyomású levegővel való tisztítására.

A készüléket kizárólag rendeltetésszerűen használja a használati utasítás alapján. A nem rendeltetésszerű használat helytelennek és ezért veszélyesnek minősül.

Véleményem szerint, sem a világ legjobb tematikájával megtartott előadás, sem könyv vagy bármilyen életvezetési, párkapcsolati tanácsadás sem fog átütő és stabil eredményt hozni, ha nincs meg az emberben a változtatás határozott szándéka és a megfelelő gyakorlatba történő átültetés.

Pilát Gábor, a Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal megalapítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.