"Ilyen kereket még körzővel sem lehet rajzolni!" -Formás popsit villantott a TV2 sztárja - Fotó

fotó TV2 szexi Kocsis Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta szerepel a médiában, a TV2 sportrealityje óta azonban megduplázta követői számát Kocsis Alexandra. A finess influenszer büszke az alakjára, és a rajongói legnagyobb örömére meg is mutatja kerekded idomait.

Alexandra az Exatlon Hungary második évadában tűnt fel, ám a nézők nem ebben a műsorban, hanem a Survivorben találkozhattak vele először. A személyi edzőként is tevékenykedő szépség korábban több címet is bezsebelt: 2012-ben övé lett a Miss Earth Hungary cím, 2017-ben pedig az Arnold Classic Bikini Fitness győztese lett. Szandi rengeteget mozog, nem riad vissza az olyan extrém sportoktól sem, mint a gokart, jetski vagy a snowboard.

A mostanában Kasza Tibivel tevékenykedő lány legújabb posztja igazán vadítóra sikeredett: fotót látva nem sok dolga marad a képzeletünknek, Alexa ugyanis megvillantja kerekded popsiját, miközben izmos vádlija is vonzza az ember tekintetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.