Meghízott a gazellatestű modell, alig lehet ráismerni - Fotó

Tyra Banks Tyra Banks meghízott fotó testképzavar Tyra Banks teste
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szupermodell és szexszimbólum az utóbbi időben rengeteg kritikát kapott azért, mert látszólag elengedte magát. Felhagyott az önsanyargatással és a felszaladt plusz kilókkal is boldognak érzi magát. Sőt, boldogabbnak, mint valaha.

A héten ünnepelte 48. születésnapját Tyra Banks. Az egykoron gazellatestű modell egy különleges, fürdőruhás képpel köszöntötte mintegy hétmillió követőjét az Instagramon. A fotón jól látszik, hogy Tyra a visszavonulása óta felszedett pár kilót, de még így is csodás formában van.

Habár rengeteg kritikát kap azért, mert látszólag elhanyagolja magát, ő töretlenül azért kampányol, hogy megváltozzon a tökéletes női testről kialakított kép. Banks úgy véli, hogy a szépség nem függ sem kortól, sem pedig súlytól, és harcol a testpozitivitásért.

Többször is megpróbált lefogyni, de nem sikerült megtartania a súlyát, ezért döntött úgy, hogy felhagy az önsanyargatással. Legutóbbi posztjában pedig arról ír, hogy amióta nem foglalkozik a társadalmi elvárásokkal, azóta nem csak alakja lett teltebb, hanem az elméje is. Sokkal jobban érzi magát a bőrében.

A kommentelők egy emberként állnak ki mellette és köszönik, hogy Tyra küzd azért, hogy minden méret, minden testalkat elfogadott legyen – számolt be a bejegyzésről a Bors.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.