Hoppá! Ezért lehetett neked ismerős Annabella, A Nagy Ő szépsége - Itt is megmutatta idomait

Annabella Tóth Dávid és Annabella Tóth Dávid A Nagy Ő A Nagy Ő Annabella Tündérszépek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő hetekig tartotta lázban az országot. Sokan izgulva figyelték végig, hogy végül melyik lánynak adja a rózsát Tóth Dávid. Az olimpikon végül Laurát választotta, ám nem sokáig tartott a szerelmük.

Az olimpikon szívéért nagy esélyekkel szállt harcba a szépséges Annabella is, ám a sportoló végül nem őt választotta. A nézőket is meglepte a döntés, mivel Dávid pont Annabellát vitte romantikus útra Szlovéniába. A hotelszobában végül semmi sem történt, erről maga a lány beszélt közösségi oldalán.

Annabella profilja a Tündérszépek szépségversenyen Forrás: baon.hu

Annabella azonban nem a műsorban tűnt fel először. A fiatal szépség már korábban is megmutatta idomait, a profilja pedig ma is elérhető. Annabella a Tündérszépek elnevezésű szépségversenyen mérettette meg magát, a dobogós helyezésekről azonban lemaradt – írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.