Kiszivárgott az X-Faktor sztárjának erotikus videója: "Tudatmódosító szerek hatása alatt voltam"

Forrás: RTL Klub -
erotikus videó szexvideó X-Faktor Ferenczi Kamilla bosszúhadjárat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Exbarátja indított bosszúhadjáratot a tehetséges énekesnő ellen, a kínos felvétel pedig nemcsak a rajongókhoz, hanem a fiatal lány szüleihez is eljutott.

Ferenczi Kamilla az X-Faktor legutóbbi évadában tűnt fel és egészen a dobogó harmadik fokáig menetelt. A döntőben végül alulmaradt a későbbi győztessel, Alee-val és Paulinával szemben, de így is nagy jövőt jósoltak a tehetséges énekesnőnek. Kamilla azonban nem új dala miatt került most a reflektorfénybe.

A lányt volt párja próbálja lejáratni, méghozza azzal, hogy kiszivárogtatta Ferenczi Kamilla erotikus videóját.

Az X-Faktor harmadik helyezettjének egy rémálma vált valóra Forrás: RTL Klub

A felvételt a fiú titokban készítette Kamilláról, amely egyszer már felkerült a világhálóra, de akkor nem kapta fel a sajtó. Az erotikus videó most viszont eljutott az énekesnő barátaihoz, családjához és a rajongókhoz is. Kamilla ezért úgy döntött, nyilvánosság elé áll, és tisztázza a helyzetet. Elárulta, hogy nem tudta, hogy a barátja felveszi az eseményeket és hozzátette:

– idézte a Blikk a Fókusz riportját.

Nem ez az első eset, hogy egy RTL Klubon megismert emberről szivárognak ki pikáns tartalmak. Idén év elején a ValóVilág egykori játékosáról, Merciről derült ki, hogy szexmunkásnak állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.