Exbarátja indított bosszúhadjáratot a tehetséges énekesnő ellen, a kínos felvétel pedig nemcsak a rajongókhoz, hanem a fiatal lány szüleihez is eljutott.

Ferenczi Kamilla az X-Faktor legutóbbi évadában tűnt fel és egészen a dobogó harmadik fokáig menetelt. A döntőben végül alulmaradt a későbbi győztessel, Alee-val és Paulinával szemben, de így is nagy jövőt jósoltak a tehetséges énekesnőnek. Kamilla azonban nem új dala miatt került most a reflektorfénybe.

A lányt volt párja próbálja lejáratni, méghozza azzal, hogy kiszivárogtatta Ferenczi Kamilla erotikus videóját.

Az X-Faktor harmadik helyezettjének egy rémálma vált valóraForrás: RTL Klub

A felvételt a fiú titokban készítette Kamilláról, amely egyszer már felkerült a világhálóra, de akkor nem kapta fel a sajtó. Az erotikus videó most viszont eljutott az énekesnő barátaihoz, családjához és a rajongókhoz is. Kamilla ezért úgy döntött, nyilvánosság elé áll, és tisztázza a helyzetet. Elárulta, hogy nem tudta, hogy a barátja felveszi az eseményeket és hozzátette:

Tudatmódosító szerek hatása alatt voltam

– idézte a Blikk a Fókusz riportját.

Nem ez az első eset, hogy egy RTL Klubon megismert emberről szivárognak ki pikáns tartalmak. Idén év elején a ValóVilág egykori játékosáról, Merciről derült ki, hogy szexmunkásnak állt.