Születésnapját ünnepelte, de gigantikus mellei miatt támadták a fiatal szőkeséget (18+)

étterem keblek mellek dekoltázs gigamell felnőtt születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésnapját ment ünnepelni egy helyi étterembe a fiatal szépség, ám arra nem számított, hogy adottságai ennyire zavarba hozzák majd a körülötte ülőket.

Adrienne Airhart a Twitteren tette közzé a bulijáról készült rövidke videót, amiben jól látszik, ahogy boldogan mosolyog egy szép tányér desszert előtt ülve. Csillogó szemmel nézi a nagy szikrákkal égő tortagyertyát és az őt kamerázó barátját.

A felvétel azonban nem ezek miatt lett különleges vagy népszerű. Adrienne ugyanis nem rejtette el a domborulatait és gigantikus méretű dekoltázsa kiverte a biztosítékot a mellette ülő egyik vendégnél. A hölgy szóvá is tette a pőre megjelenést, mondván zavaró, majd felállt és randipartnerével együtt átült egy másik asztalhoz.

Airhart azonban nem jött zavarba a beszólástól, sőt megosztotta a történet folytatását is. A szőkeség elárulta, hogy amíg az őt kritizáló hölgy kiment a mosdóba, addig a randipartnere röviden elcsevegett vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.