Pár óra alatt százezrek lájkolták Lady Gaga bikinis hátsóját

fotó fenék bikini Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga ezúttal nem egy új dallal, hanem saját bikinis fotójával forrósítja fel a hangulatot. A medence mellől lőtt képét szempillantás alatt közel egymillióan lájkolták.

A népszerű énekesnő gigantikus rajongótáborral bír az Instagramon is. A profilját több mint 52 millióan követik, ám még így is hatalmas teljesítmény, hogy alig 5 óra leforgása alatt 796 ezren kedvelték a legújabb fotóját. Lady Gaga jelenleg Las Vegasban tartózkodik és egy gyönyörű épület medencéjében élvezi a kellemesen meleg időt és a napsütést.

Lady Gaga nem csak intim fotókat oszt meg közösségi oldalán. Egy hónappal ezelőtt egy régi képpel nosztalgiázott, méghozzá azt a pillanatot idézte fel, amikor megnyerte első díjai egyikét. Az elmúlt évtizedben Gaga egyébként megnyert mindent, amit énekesnő csak elnyerhet. Karrierje legnagyobb sikere, hogy egy éven belül megkapta az Oscar-díjat, a Golden Globe-ot, a Grammyt és a brit filmakadémia elismerését, a BAFTÁ-t is. Ez előtte még egy női előadónak sem sikerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.