Tízezrek követik a gigamellű fitneszedzőt, aki egykor maga is súlyfelesleggel küzdött

Jazmyne Day súlyfelesleg fitneszedző fitnesz gigamell álomalak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jazmyne Day sokáig nem tudott tükörbe nézni, egyáltalán nem volt elégedett az alakjával. Egy nap viszont elhatározta, hogy változtat és ma olyan formában van, hogy másoknak segít lefaragni a zsírpárnákat.

Jazmyne evészavarokkal küzdött, és szó szerint az ételbe fojtotta a bánatát. Hiába próbált változtatni, nem volt képes fogyni, és olyan ördögi spirálba került, amelyből nem látta a kiutat. Hogy végül mi indította el a változás útján? Az egyik ismerőse kendőzetlen őszinteséggel szembesítette a tényekkel, azzal hogy 100 kilónál is többet nyom, ez pedig azt jelenti, hogy dagadt.

Day elkezdett keményen edzeni, ám a látványos változást plasztikai beavatkozásokkal is megsegítette. Hamar elérte álomalakját és ma már ő ad tanácsokat a többi, súlyfelesleggel vagy evészavarral küzdő nőnek, hogy elégedettek legyenek a testükkel. Jazmyne azonban nem átlagos testet műttetett magának, formás feneke, és ruhákat szétfeszítő gigamelle vonzza a férfiak tekintetét.

Legújabb Instagram-posztjában hiába hívja fel a figyelmet a nyújtás fontosságára, talán csak kevesen veszik majd észre, hogy szöveg is van a posztja mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.