Jazmyne Day sokáig nem tudott tükörbe nézni, egyáltalán nem volt elégedett az alakjával. Egy nap viszont elhatározta, hogy változtat és ma olyan formában van, hogy másoknak segít lefaragni a zsírpárnákat.

Jazmyne evészavarokkal küzdött, és szó szerint az ételbe fojtotta a bánatát. Hiába próbált változtatni, nem volt képes fogyni, és olyan ördögi spirálba került, amelyből nem látta a kiutat. Hogy végül mi indította el a változás útján? Az egyik ismerőse kendőzetlen őszinteséggel szembesítette a tényekkel, azzal hogy 100 kilónál is többet nyom, ez pedig azt jelenti, hogy dagadt.

Day elkezdett keményen edzeni, ám a látványos változást plasztikai beavatkozásokkal is megsegítette. Hamar elérte álomalakját és ma már ő ad tanácsokat a többi, súlyfelesleggel vagy evészavarral küzdő nőnek, hogy elégedettek legyenek a testükkel. Jazmyne azonban nem átlagos testet műttetett magának, formás feneke, és ruhákat szétfeszítő gigamelle vonzza a férfiak tekintetét.

Legújabb Instagram-posztjában hiába hívja fel a figyelmet a nyújtás fontosságára, talán csak kevesen veszik majd észre, hogy szöveg is van a posztja mellett.