"Látszik, hogy mű a kép" - keményen kritizálják Horváth Évát legújabb bikinis fotója alatt

fotó Horváth Éva bikini tengerpart póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva és családja év elején költöztek Balira, és nem tudni, mikor tervezik, hogy hazatérnek. A különös kalandról videósorozatban számol be az egykori műsorvezető, aki emellett folyamatosan tölti fel magáról és persze az országról a különféle fotókat. Egyik legutóbbi posztja azonban nagyon megosztotta a kommentelőket.

Éva bikiniben pózol a tengerparton egy fának támaszkodva, ám a képek saját bevallása szerint sem sikerültek a legjobban. A gyerekek mellett ugyanis nem volt több ideje arra, hogy órákon keresztül a kamerák előtt álljon, viszont meg szerette volna örökíteni a tengerpartot, és persze meg akarta mutatni csodás alakját is. A rajongók egy részének viszont előtört a kritikus énje.

Az egyik hozzászóló szerint az egész kép mű, és nagyon amatőr munka, az illető szerint érdemes lenne újraszerkeszteni. Éva nem hagyta válasz nélkül a kommentet és elárulta, hogy azért lett elmosódott a háttér, mivel a telefonján elérhető portré módot használták fotózás közben.

Mások nem a fotó minőségét, hanem Horváth Éva alakját kritizálták, ugyanis többen is úgy vélik, nagyon lefogyott, a csontjai is kilátszanak és ez a soványság már nem szép. Az egykori műsorvezető ezeket az észrevételeket sem hagyta szó nélkül, és a válaszaiban kifejtette, hogy a jógának köszönheti a mostani alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.