Vadító bikinis fotó került fel Gáspár Evelinről: megvillantotta bomba alakját

napozás fotó vadító fotó Gáspár Evelin bikini bomba alak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júniusban ünnepelte 28. születésnapját Gáspár Győző és Bea idősebbik lánya, Evelin. A kislány, akit a Győzike Show-ban ismert meg az ország, mára igazi nővé cseperedett és büszkén vállalja azt, akivé lett.

Gáspár Evelin rendkívül aktív a közösségi médiában és sorban osztja meg magáról, családjáról és szerelméről is a frissebbnél frissebb fotókat. Alig egy napja egy olyan képet tett közzé, amelyen ő maga látható, ahogy fekete bikiniben fekszik a kerti kanapén és élvezi a napsugarakat. Alakját csodálják a kommentelők, és nem győzik dicsérni Evelint.

Az idősebb Gáspár-lány nemcsak magára, hanem a szerelemre is rátalált, a rajongói pedig együtt örülnek Evelinnel. Bikinis fotója alatt például nincs egy rosszindulatú vagy kritikus komment sem, és ez igazán ritka a közösségi médiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.