Világbajnok feneket villantott az egykori villalakó

valóvilág VV Mici Spanyolország fenék villantás Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat évvel ezelőtt ismerte meg az ország Dudás Noémit, azaz VV Micit. A ValóVilág nyolcadik szériájának egykori játékosáról egy időben sokat cikkezett a bulvársajtó, az utóbbi időben viszont látszólag visszavonult a reflektorfénytől.

Mici azonban nem tűnt el, sőt saját Instagram-oldalán mai napig aktív, és egymás után osztja meg a saját magáról készült, néha egészen pikáns fotókat. A profiljából jól látszik, hogy imád utazni, és az elmúlt hónapokban megfordult Olaszországban, járt Párizsban és Londonban, szórakozott a Balaton Soundon és ő is pihent a celebek idei slágerhelyszínén, Mykonoson.

Görögországból pedig Spanyolország felé vette az irányt és jelenleg Ibizán élvezi a napsütést. A forróság elől a medencébe menekült, és a tiszta víz alá rejtve mutatta meg formás popsiját. Az egyik kommentelő szerint Micinek világbajnok feneke van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.