Motorbalesete után napokig erekciója volt egy férfinak: orvosa cikket írt az esetből

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Wasan Gredpree -
pénisz motorbaleset műtét baleset erekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvoshoz kellett fordulnia annak a férfinak, akinek több napon át sem múlt el az erekciója. Mint kiderült, azután jelentkezett a probléma, hogy elesett a robogójával, és a nemi szerve környékét sikerült megütnie a baleset során.

Mivel az ehhez hasonló esetek nagyon ritkák, a férfit ellátó orvos cikket írt belőle az egyik brit tudományos szaklapba. Az írás szerint a beteg a baleset során megütötte a nemi szervét és a végbélnyílása közti érzékeny szakaszt, ezt követően jelentkeztek a kellemetlen, erekciós tünetek.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Wasan Gredpree

A túl hosszan tartó erekciók oka a pénisz nem megfelelő vérellátása lehet. Előfordulhat, hogy a vér nem tud távozni a nemi szervből és ezért áll fent sokáig az erekció, a motoros esetében viszont az ütés helyén kialakult vérömleny okozott problémát. A sérülés miatt folyamatosan áramlott a vér a férfi péniszébe. Az erekciót végül egy apró műtéti beavatkozással szüntették meg – írja a Nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.