Forrt a levegő Molnár Nini és Gergő között: kiderült, miért ajándékozott a lány óvszert a gazdának

Molnár Nini videó Celeb vagyok, ments ki innen! óvszer Múcska Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mi történt pontosan Molnár Nini és Múcska Gergő között a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. 

A Celeb vagyok, ments ki innen! hétfő adásában Molnár Nini esett ki a játékból, a keddi adásban viszont még bemutatták azt a vele kapcsolatos jelenetet, amire minden bizonnyal nagyon kíváncsiak voltak a nézők. A divattervező még az előző részben adott egy óvszert Múcska Gergőnek, akivel a táborban végig volt köztük valami.

A keddi adásban pedig végre kiderült, hogy mik a lány szándékai. Miután ágyba bújtak, Gergő bepróbálkozott Nininél, és bár benne volt a levegőben, hogy esetleg több is történhet köztük, miután Gergő rákérdezett, hogy megcsókolja-e Nini, a lány nemet mondott. Ezután Nini azt mondta, hogy lehet, hogy rossz ötlet volt óvszert ajándékozni, mert ezzel bogarat ültetett a fiú fülébe, pedig ő csak viccnek szánta.

"Hál'istennek nagyon hamar leesett nekem, hogy ő nem így gondolja, nem lát bele többet, vagy éppen nem mer kinyílni a kamerák előtt, úgyhogy nem vittem tovább a dolgot. De sajnos most nagyon összetörtem, és úgy érzem, hogy ilyen csúnyán még nem néztem be semmit" - mondta Gergő.

"Én azt gondoltam, hogy Gergő ennyire ismer engem, hogy ez az ajándék tényleg csak vicc volt. És hogy tudja jól, hogy én egy zárkózott, nehezen megnyíló lány vagyok, és tradícionális értékeim vannak, szóval elég valószínűtlen, hogy itt a dzsungelben lenne valami köztünk" - tisztázta a divattervező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.