Drámai fordulat A Nagy Ő-ben: azonnal hazazavarta Beát, akiről kiderült, a neten pornózott

Bea (A Nagy ő) Árpa Attila A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bea levélben invitálta Árpa Attilát egy beszélgetésre, amelynek során elmondta, hogy az internetre gyártott erotikus tartalmat. A Nagy Ő kijelentette: a lány nem maradhat. 

"Létezik-e olyan felvétel rólad, amikor férfival közösülsz és az megtalálható az interneten?" - tette fel a kérdést Árpa Attila, amire Bea igennel válaszolt.

A lány titkon remélte, Attila megérti, de ő kifejtette, hogy ez nem fér bele számára. Az nem zavarta volna, ha a meztelenkedés filmben vagy színházban történik művészi kifejezőeszközként, az rendben lenne, de van egy határ. "Az én páromnak nem lehet ilyen múltja és foglalkozása, ez nálam sajnos teljesen kizárt" - jelentette ki.

"Igaz szerelemmel szerettem volna, de ő Árpa Attila én meg csak egy lány vagyok, túl szép lett volna, hogy igaz legyen" - sírta el magát be.

Attila döntését itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.