Mardoll piszkosul szexi Télanyó-szettben mutatta meg formás idomait - Fotó

Instagram -
Mardoll idomok fenék villantás télanyó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mardoll előszeretettel posztol dögös felvételeket a közösségi oldalára, ez pedig  az ünnepek alatt sem volt másképp: a szexi rapper ezúttal Télanyóként mutatta meg formás popsiját.

Mardoll imádja az extrém öltözékeket, és előszeretettel mutatja meg a követőinek formás idomait. Bár emiatt igen megosztó hírességnek számít, őt cseppet sem érdeklik a rosszindulatú megjegyzések, és továbbra is piszkosul szexi bejegyzésekkel borzolja a kedélyeket.

Legutóbb arról adott hírt közösségi oldalán, hogy Ausztriába utazott síelni, de sajnos megbetegedett. Ezt sem akárhogy tette, a rossz hírt ugyanis anyaszült meztelenül, a kádban ücsörögve közölte követőivel, ám a pikáns felvétel csak 24 óráig volt elérhető közösségi oldalán. Nem úgy, mint bevállalós ünnepi posztja, amelyen Télanyó-szerelésben látható.

Mardoll egy piros-fehér csíkos zokniban és piros Télanyu-jelmezben kívánt boldog karácsonyt, azt pedig mondanunk sem kell, hogy a felvételen kerek popsija tökéletesen látszik, hála az extrém rövid szoknyának, amit visel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.