"Nem tudod elképzelni, mi ment ott" - Bizalmas információk szivárogtak ki Ronaldinho orgiáiról

Forrás: AFP/Franck Fife -
titok orgia Ronaldinho futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazil származású labdarúgóról köztudott, hogy mindig is nagyon szerette két kanállal falni az életet és ez profi pályafutása során sem volt másként. Most kiderült néhány titok azokól a partikról, amiket Ronaldinho tartott az otthonában. 

Egy korábbi csapattársa, Patricio Rubiot mesélt azokról az őrületes bulikról, amelyeket korábban Ronaldinho tartott az otthonában.

"Nem tudod elképzelni, mi ment ott" - Bizalmas információk szivárogtak ki Ronaldinho orgiáiról Forrás: AFP/Franck Fife

"Őrület volt a házában, nem tudod elképzelni, mi ment ott. (...) Pincérek szolgálták fel az italokat, folyamatosan jöttek a vendégek, minden pia ingyen volt mindenkinek, ráadásul tele volt a ház gyönyörű nőkkel. Másfajta életet élt, mint a többiek. A brazilok másképp élik a napjaikat. De hát Ronaldinhóról van szó... Mit mondasz neki?"

- mesélte a férfi, aki szerint Ronaldinhónak képtelenség volt nemet mondani.

A vilagbajnok brazil focista Budapesten is többször járt már, ahol szintén előnyben részesítette a féktelen bulizásokat, a csinos hölgyeket és az alkoholt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.