Merevedési zavaráról vallott a magyar üzletember: "Nem tudtam vele szeretkezni"

Tiktok merevedési zavar Moldován András
Merevedési zavaráról vallott Moldován András üzletember a TikTokon.

Moldován András üzletember TikTokon vallott egy valószínűleg sok férfit érintő problémáról: a merevedési zavarról. Elárulta, ő mikor és hogyan szembesült ezzel, valamint arról is beszélt, mi vezetett a megoldáshoz.

"Egyszer volt átmeneti merevedési zavarom. Az történt, képzeljétek el, annyira szerettem egy lányt, olyan nagyon szerelmes voltam, hogy nem tudtam vele szeretkezni. Először persze nem értettem az egészből egy szót sem, de aztán sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy ez a megoldás. És persze nem úgy lábaltam ki a dologból, hogy már kevésbé szerettem, ugyanannyira szerettem, csak beszéltünk róla. Így, hogy beszéltünk róla, minden sokkal könnyebb volt. Szerintem minden, amiről tudtok beszélni, azt meg is tudjátok oldani" - mondta TikTokon Moldován András.

@moldovanandrasofficial Válasz @VállalkozásTémák részére Amiről senki nem mer beszélni, de sok mindenkiben benne van. Nyíltan és őszintén. #moldovánandrás#őszinteség♬ Nirvana - Official Sound Studio

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.