békülés szerelem Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig telt el egy hónap, hogy a szőke színésznő és kedvese, Alex Rodriguez szakítottak, néhány napja ismét szerelmesen látták őket egy hollywoodi étteremben.  

Cameron Diaz és Madonna exe, a New York Yankees játékosa, Alex Rodriguez édeskettesben költötték el vacsorájukat, és láthatóan ismét nagyon boldogok. "Le sem vették a tekintetüket egymásról. Fogták egymás kezét, és szerelmesen pusmogtak" - mondta egy szemtanú.

Forrás: EPA
Forrás: EPA


A barátok szerint azonban a dolog közel sem ilyen komoly, hiszen a párocska kedvenc játéka a se veled, se nélküled. "Októberben szakítottak, mert úgy érezték, levegőre van szükségük, most ismét szerelmesek. Ki érti őket?" - vallotta a pár egyik közeli barátja. A dolog pikantériája azonban az, hogy Cameront pár hete látták a Glee sorozat szexi tanárával, Matthew Morrisonnal vacsorázni, és akkor úgy tűnt, remekül érzik magukat együtt. Talán Cameron két kapura játszik?


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.