Jay-Z lelőtte testvérét gyerekkorában

Jay-Z drogfüggő botrány énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig senki sem tudott a történtekről, most azonban Beyoncé férje, Jay-Z elmesélte, hogy gyermekként majdnem lelőtte bátyját.

Megdöbbentő információkat osztott meg a zenész a napokban az egyik népszerű brit lappal: mesélt drogfüggőségéről, lopásokról és arról, hogy igen közel került ahhoz, hogy lelője bátyját, Ericet. Jay-Z és családja Brooklynban élt, ami köztudottan igen veszélyes hely, így nem csoda, ha a rapper piszkos ügyekbe keveredett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Azt kérdezik, honnan szereztem a fegyvert? Ahol éltem, mindenkinek volt otthon fegyvere, így nem kellett sokáig keresgélnem. Egyszerűen csak bementem és elvettem. Amikor később véletlenül vállon lőttem a testvéremet, borzasztóan kétségbeestem. Azt hittem, az életem további részét börtönben töltöm majd" - vallotta a rapper, aki később meglátogatta bátyját a kórházban, és bocsánatot kért drogfüggőségéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.