Bálint Antónia egyedülálló anya költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antónia egészen kivirult - a gyermekét egyedül nevelő egykori szépségkirálynő új műsorára készül, visszanyerte régi alakját, de boldogsága mégsem teljes: kisebb lakásba kellett költöznie.

Antónia a Borsnak elárulta, hogy mostanában igen elfoglalt - hamarosan színpadra áll ugyanis új showműsorával. "Egyre több rendezvényre hívnak konferálni, de a legtöbb időt az önálló showműsor szervezésével töltöm. Ugyanis ha minden jól megy, karácsonyra összeáll a csapat. Februárban pedig már színpadra állok a negyvenperces énekes-táncos műsorommal. Hihetetlen, de így látatlanban is többen megkerestek már, hogy szeretnék, ha fellépnék náluk" - vallotta a szépség.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Boldogsága azonban nem lehet teljes, mert egyedülálló édesanya lévén neki kell eltartania gyermekét. "Egy nagyobból egy kisebb lakásba költöztünk a kislányommal. Nem titok, hogy az anyagiak is közrejátszottak, de ennek ellenére mégsem szomorkodom. A gyermekem például kifejezetten élvezi, hogy még inkább a közelében tudhat" - mesélte Toncsi.

Persze sokunkban felmerülhet a kérdés, miszerint egy ilyen csinos nő miért éli a magányos emberek mindennapjait? Nem vágyik ő is valakire, aki végre méltó társa lehetne? "Úgy érzem, még nem állok készen rá. Sokan sündörögnek körülöttem, de nem nyíltam meg senki felé. Most valahogy nem is érzem ennek szükségét. Sokkal inkább foglalkoztat az a tudat, hogy négy év után visszatérjek a munkába. Arról nem beszélve, hogy annak a férfinak, aki engem választ, már el kell fogadnia Babikát, és ez igaz fordítva is. Szóval nem egyszerű. Persze nem tudhatom, mit hoz az élet. Lehet, hogy holnap szakad a fejemre a szerelem" - mondta Antónia.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.