Botrány: Sebestyén és Stohl nem vezeti többet együtt a VV-t?

műsorvezető Stohl András Való Világ beszólás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs túlment minden határon. A Class FM műsorvezetője kíméletlenül beszólt Stohl Andrásnak, aki nem vette jó néven Balázs sértő mondatait.

A piszkálódás már az adás elején elkezdődött. Balázs és Stohl egy lépcsőn sétáltak le a színpadra. Amikor leértek, Balázs oldalba bökte társát, és ezt mondta: "Hát, veled lesétálni ezen a lépcsőn... gondoltam rá, hogy egy kicsit meglökdöslek, és aztán valaki visszakapaszkodik nagy szánalmasan" - viccelődött Balázs, miközben Buci reakcióját figyelte.

Forrás: RTL
Forrás: RTL

A színész ezt még jól viselte, talán csak egy pillanatra akadt meg mondandójában. Néhány percnyi fegyverszünet után azonban Balázs újra célba vette kollégáját. Az egyik lányt arról faggatták, hány komoly kapcsolata volt. A válasz - miszerint három - újfent felvillanyozta Sebestyént. "Annyi neked is volt, nem, Buci?" - kérdezte megint kaján mosollyal az arcán, de ezen Stohl csak nevetett. A végső csapást azonban az utolsó percekre tartogatta az ifjú titán: a szavazás lezárásakor odafordult Stohlhoz, aki épp a jellegzetes kézmozdulattal akarta jelezni, hogy lejárt az idő. "Lezárjuk a szavazást, amikor Buci bal heréje összeér" - Balázs eddig tudta folytatni mondandóját, azután saját nevetése fojtotta belé a szót. Stohl itt már felkészülten reagált. "Nem biztos, hogy ketten fejezzük be ezt a műsort" - fordult Balázshoz, miközben látszott, hogy alaposan meglepte társa pimaszkodása.

"Nem szeretném minősíteni Balázs poénjait"
"Fel voltam készülve arra, hogy Balázs a többi műsorvezetőtársához hasonlóan engem sem fog kímélni" - mondta Stohl a Vasárnapi Blikknek. "Nagyon pörgős adás volt, mivel a rosszkislányok szerepeltek benne, ezért mi is egy kicsit többet engedhettünk meg magunknak. Az egész műsor alatt ment az adok-kapok játék. Az utolsó poént nem szeretném minősíteni, ezt a nézők döntsék el. Egy pillanatra meglepődtem, de azt hiszem, a nézők is láthatták, hogy hamar jött rá a válasz. Tíz éve vezetek műsort az RTL Klubon, már sok váratlan szituációba kerültem, a rutinom kisegített ebből is. Mindkettőnknek van egy sajátos, jól megkülönböztethető műsorvezetői stílusa, ami szerintem nagyon fontos, azt pedig, hogy mikor vezetünk legközelebb műsort együtt, majd a főnökeink eldöntik" - magyarázta Buci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.