Norbi őrjöngött, Veca lebontotta a falakat

X-Faktor Takács Nikolas Vastag Csaba Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda és csütörtök este az X-Faktor döntősei megtöltötték az Arénát, és fergeteges élő koncerttel köszönték meg a rajongóiktól kapott szavazatok ezreit.

Valódi karácsonyi ajándékkal szolgáltak a tehetségkutató énekesei a közönségnek - az Aréna csordultig megtelt Csaba, Nikolas, Veca és a többi énekes rajongóival. Mi szerdán hallgattuk meg az X-Faktor döntőseit, és örömmel nyugtáztuk, hogy az előadók nagy része megérdemelten vett részt a műsorban.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az show-t a győztes, Vastag Csaba nyitotta meg a Let me Entertain You című Robbie Williams-slágerrel - és akárcsak a műsor döntőjében, most is remek hangulatot csinált. Csaba színpadi jelenléte tagadhatatlan, a többi most már nem számít. Ördög Nóra vezette az estét, ahol a mentorok is tiszteletüket tették a közös daluk előadásának erejéig. Élőben is lúdbőrözhettünk, amikor Nikolas a Halleluját énekelte, és eszméletlen volt hallgatni Janicsák Vecát, aki az I will Always Love You lírai dallal gyakorlatilag ,,lebontotta" az Aréna falait. Norbi ismét bebizonyította, hogy eszméletlen előadó, Wolf Kati nemkevésbé, aki a nagyszerű énekhangja mellett a közönséggel is remekül bánik. Reméljük, sokat hallunk még róluk.

http://www.youtube.com/v/Sdj2Qo7iMh8?fs=1&hl=hu_HU

Minden döntős elénekelte egy-két kedvenc slágerét, voltak közös produkciók, köszönet a stábnak, és persze a könnyes búcsú sem maradt el. Most már kezdenek halkulni a ,,Miért esett ki?", ,,Hiszen neki nincs is hangja!" megjegyzések, és helyüket átveszi a várakozás hangulata. Most már arra várunk, milyen lesz Veca első lemeze, hol nézhetjük meg élőben is a Non Stop együttest, és mikor bulizhatunk végre Nikolas és Csaba első slágereire. Mert sokat hallunk még róluk, az egészen biztos.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.