Rákóczi Ferenc Ezek megőrültek! (vetélkedő) A 40 milliós játszma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri eszméletlen sikereket ért el 2010-ben. A TV2 A 40 milliós játszma című vetélkedőjének népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az ünnepek alatt a hazai celebek is versenybe szállnak fogós kérdésekkel a milliókért.

A rádiós igazi arcát néhány hónapja ismerte meg jobban az egész ország, hiszen Ferit láthatjuk az Ezek megőrültek! és A 40 milliós játszma műsorvezetőjeként is. De vajon hogyan viseli ő ezt a hirtelen jött ismertséget a rádiós munkák után?

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Rettenetes meló volt, de óriási szakmai siker lett az eredménye, és nagy lehetőségeket adott az élet. Nagyon boldog vagyok. Mindig is azt mondtam, hogy Isten a tenyerén hordoz. Nemigen szoktam előre gondolkodni, inkább csak úgy sodródom, és közben igyekszem jól eléldegélni. Egyébként pedig egy évvel ezelőtt is remekül éreztem magam a bőrömben csak rádiósként. Mindazonáltal azt gondolom, hogy egy újabb sikeres év állhat előttem. Eleinte voltak kétségeim, hogy beleillek-e majd a csapatba, de hamar összecsiszolódtunk, és remekül elökörködünk nap mint nap. Ami a szerepeket illeti: Balázs a főfej, ő vezeti fel a témákat, Jani és én pedig a két riposztoló csávó vagyunk. Sokat szívatjuk egymást, de ezt csak a show kedvéért tesszük. Van egy alapszabályunk: adásban mindent lehet, de nincs érte sértődés!" - vallotta a rádiós fenegyerek a Borsnak.

Feri nemrég lett ismét boldog apuka, így felmerül a kérdés, hogyan él családi életet egy ilyen elfoglalt közszereplő. "A Class FM-ből már egy körül otthon vagyok, így az egész délutánt a gyerekeimmel és a kedvesemmel tölthetem. Meg aztán szabadok a hétvégéim is. Ami a tévét illeti: az mindig szezonális. Van másfél kemény hónap, amíg éjt nappallá téve forgatunk, de utána nyugi következik. Be kell vallanom, hogy megszerettem a televízió világát. Meg is van az eredménye ennek a szerelemnek: az eredetileg négy hétre tervezett A 40 milliós játszma a két ünnep között celebekkel jelentkezik, január 3-tól pedig jön az Ezek megőrültek! újabb részekkel" - mesélte Rákóczi Feri.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.