X-Faktor Takács Nikolas Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca emelt fővel viselte a kiesést, de nem rejti véka alá, mit gondol a bent maradt fiúkról, a leendő győztesről és a megfelelő énekhang fontosságáról.

Az X-Faktorból való távozása után a tehetségkutató legjobb női hangja, Janicsák Veca arra kéri eddigi szavazóit, hogy adják voksaikat a mezőny legjobb hangjára, Takács Nikolasra. "Azt kérem a rajongóimtól, hogy mostantól azokat a voksokat, amelyeket nekem küldenének, Nikolasnak adják. Szeretném, ha ő nyerné meg az X-Faktort" - vallotta a varázslatos hangú énekesnő.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=d2ahwehycuOf3Lxm

Veca kiesése hatalmas port kavart, ennek ellenére nem haragszik senkire. Keresztes Ildikó szombaton ugyanis nem merte vállalni a döntést, így a közönségre bízta a dolgot - végül Vastag Csaba maradt versenyben az egyik legnagyobb esélyessel, Vecával szemben. "Ildi szemén láttam, hogy nem rám fog szavazni. Nem haragszom rá, és azt is mondtam neki, hogy nem nekem kell neki megbocsájtani, hanem ő döntse el, hogy így jó volt-e, és ha döntött, akkor azt vállalja is fel" - nyilatkozta Veca az RTL Klub műsorában.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=UJShvoYXVHu8JlQQ

Ami azonban még Veca kiesésénél is megdöbbentőbb volt, az az, hogy Király L. Norbi ismét csont nélkül továbbjutott. A fiút a zsűri mindkét alkalommal igen rossz kritikával illette - nehezményezték, hogy énekhangja az eddigieknél is lényegesen rosszabbul szólt, illetve a produkció minősége is nagyon gyenge volt. Veca a Borsnak elmondta, ő mint énekes és mint a csapat korábbi tagja hogyan vélekedik az esélyekről és Király L. Norbiról: "Szerintem Norbi viszi majd el a fődíjat, mert nagyon sokan szavaznak rá. Mindenesetre el sem tudom képzelni, hogy betegyem a CD-jét a lejátszóba, és meghallgassam. Ő az a szánni-, sajnálnivaló figura, akivel azonosulni lehet. Ugyanakkor mint embert, nagyon szeretem Norbit, és soha semmi rosszat nem kívánnék neki, megbántani sem szeretném" - vallotta Veca.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.