Való Világ beszavazó-show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda este a közönség úgy döntött, hogy a legújabb villalakó a platinaszőke, hatalmasra pumpált ajkú Szandika legyen.

Szandika lett a kilencedik villalakó, aki útban a villa felé Lilunak elárulta, hogy leginkább Alekoszra kíváncsi, szívesen flörtölne vele. Érdekes módon a luxusbörtön lakói - a lányok - sokkal jobban örültek neki, mint Anikónak, a fekete hajú rosszkislánynak, szinte megkönnyebbülve fogadták a szöszi, halacska szájú lányt, akinek láttán nem tudunk szabadulni Geronazzo Mária hasonló módon furcsa arckifejezésétől.

Forrás: valovilag.hu
Forrás: valovilag.hu


Bár kronológiai sorrendben kéne haladnunk, nem térünk észhez. Szandika, a harsány szőke szilikoncsoda lett az újabb villalakó. Nem semmi a nő, tíz percet láthattunk belőle a beszavazón, valamint a bemutatófilmjét, ahol feltűnt jobbkeze, az 59 éves Sanyi. A pótpapa eteti, itatja, lesi a Plasztikcica kívánságait a tököli "tündérpalotában". Szandika sikít, örül, csücsörít és mindent kimond, amit gondol. Óriási, reméljük felrázza a lustálkodó villalakókat.

Egyelőre úgy néz ki, Plasztikcica hiába szeretne flörtölni Alekosszal, a fiú az összefoglalóban bevallotta Olivérnek, hogy bizony hamarosan meg fogja csókolni Gigit. Olivér továbbra is jókat mulat újdonsült barátján-barátjával, de nem biztatta Alekoszt az ostromra, szerinte Giginek nem a villa okostojása az ideálja.

Megérkeztek a devecseri kiskutyák, akik tündériek. Eszünkbe jutott egy pillanatra a jó reklám két feltétele: a kisgyerek és a kutya. Kutya már van, de nem bánjuk, mert nagyon édesek. Béci viszont bánta, elég érdekes stílusban nyilatkozott a kutyusokról, csodálkoztunk is rajta. Reméljük, a kölykök szerető gazdira találnak majd.

A BeleValó továbbra is minősíthetetlen "műsor". Sebaj, Szandika megígérte, hogy eljön majd a "Csikágó". Repesve várjuk.

Pákozdi Cincy

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


További VV4-hírek:
Gagyiság és sárdobálás a VV4-ben
Ismert médiaguru hajtott rá a VV szépségére
ValóVilág 4: csak szex és más semmi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.