Christina Aguilera szerelem hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, akit a rózsaszín köd jó néhány pluszkilótól megszabadít, másra azonban épp ellenkezőleg hat az örömmámor. Christina Aguilera is igencsak kikerekedett új kedvese mellett.

Nem sokáig szomorkodott októberi válása után az énekesnő - néhány héttel házassága zátonyra futása után máris új férfinél keresett vigaszt. Az aktuális Nagy Ő Matt Rutler, aki még hasonlít is az énekesnő volt férjére, és aki mellett nyilvánvalóan kivirágzott a szőkeség.

AFP
AFP

Christina sosem nádszálkarcsú alakjáról volt ismert - általában a nőiesen szexi lányok kategóriájába tartozott. A boldogság remekül áll a színésznői babérokra törő sztárnak, aki azért láthatóan jó pár kilót felszedett új kedvese mellett. Arca pirospozsgásos és kissé pufók, de van mire fognia a dolgot - hiszen szerelmes. Reméljük, az énekesnő azért megálljt tud majd magának parancsolni a közös vacsorák alkalmával, mert nemcsak megszerezni kell a férfiakat, de megtartani sem árt őket...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.