Király L. Norbi a ValóVilágban csókolózott!

csók X-Faktor Király L. Norbi Való Világ 4 szerelem Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas meglepetést kaptak a villalakók szilveszterre: Vastag Tamás és Király L. Norbi látogatta meg őket. Az X-Faktor versenyzői fergeteges hangulatot teremtettek az év utolsó estéjén, és még egy csók is elcsattant.

A lakók hatalmas ovációval fogadták a fiúkat, legfőképpen Anikó, aki teljesen odavan Király L. Norbiért. A lány majdnem elvesztette az eszét, miközben Norbi énekelt. Utána egész este arról beszélt a többi lakónak, hogy mennyire imádja, számára ő a Brad Pitt, és mindent imád az X-Faktor showmanjén. Amikor eljött a búcsú ideje, Anikó felhívta Norbi figyelmét arra, hogy nemsokára kint lesz. A többi lakó erre igazi csókot követelt. Norbi örömmel tett eleget a kérésnek, szenvedélyesen megcsókolta Anikót. Vajon lesz ennek folytatása? Várni fogja Norbi Anikót?

Az X-Faktor "bronzérmese" sejtelmesen nyilatkozott a szerelmi életéről. Azt mesélte Olivéréknek, hogy kialakulóban van egy szerelem, de nagyon bonyolult a helyzet.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.