terhesség Kate Hudson inga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Hudson boldogabb már nem is lehetne: a napokban kiderült, hogy az állapotos szépségnek kislánya lesz.

A harmincegy éves színésznő nemrég egy talkshow-ban bevallotta, hogy egy ősrégi módszer, az inga segítségével tudta meg kisbabája nemét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Igazán könnyű használni az ingát. Kell hozzá egy hajtincs és egy gyűrű. A gyűrűt rá kell fűzni a tincsre, és a pocak fölé kell tartani. Ha a gyűrű körbe-körbe jár, akkor kislány, ha pedig előre hátra, akkor fiú lesz a baba" - vallott boszorkányos taktikájáról Kate, aki az inga segítségével derítette ki, hogy kislányt vár.

Kate-nek már van egy hétéves kisfia, Ryder, első férjétől, Chris Robinsontól. De vajon nem lesz csalódott a kismama, ha kislány helyett fiú lesz majd a csöppség? "Ha mégis fiam lesz, üsse kavics. Ryder imádni fogja, ha lesz egy öccse" - mondta boldogan az énekesnő, aki nyárra várja gyermekét Matt Bellamy zenésztől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.