nosztalgia csapat KFT zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem látott Ufóshow-val készül harmincadik születésnapjára a legendás zenekar.  

Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András egy eddig még soha nem látott, megismételhetetlen, igazi "káeftés" hangulatú, abszurd humorral bőven fűszerezett, űrkorszakot idéző Ufóshow-val ünnepli a zenekar harmincadik születésnapját. A december 28-i jubileumi koncerten felcsendül a KFT összes nagy slágere, az Afrikától a Balatoni nyárig.

 Redlemon
Redlemon

A nosztalgiaélményen túl újdonságokkal is szolgál a szövegközpontú dalairól is ismert együttes, hiszen áthangszerelt dalokkal, új zenei anyaggal és eddig nem látott színpadi megoldásokkal is készülnek a fiúk a nem mindennapi Ufóshow-ra. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András tehát már gőzerővel készül a december 28-i Papp László Budapest Sportaréna-beli összegző nagykoncertre, ám tovább egyelőre nem terveznek.

 Redlemon
Redlemon

"Olyan show-ra készülünk, amilyen még nem volt, és nem is lesz. Egy látványos színpadi produkciót tervezünk, amely összefoglalja az elmúlt harminc évet, s amelyben visszanyúlunk a gyökerekig. A KFT első fellépése ugyanis egy szobabelsőben játszódó komplett színházi előadás volt, ahol Somorjai néni, a tömött bajszú takarítónő sepregetett. Hagyománnyá vált, hogy mindig kitalálunk valami érdekes dolgot, így szerepelt már a koncertjeinken ún. szenvedőgép is, amely egy könnyező szekrény volt. Ezúttal is rengeteg színházi megoldással és meglepő látványelemmel készülünk." - árulta el a tőle megszokott humorral Laár András, aki látványos koncertet és igazi UFO-inváziót ígér a decemberi koncertre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.