Való Világ 4 Celeb vagyok, ments ki innen! félelem dzsungel próbatétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A törtető lány viselkedése és cselekedete végre arról tanúskodott, hogy nem csak a szája nagy. Évának sikerült leküzdenie a csótányoktól való iszonyát, így mindegyik társát jóllakatta.

A villalakók megtudták, hogy dzsungelhét vár rájuk

A villalakók megtudták, hogy a túlélésért kell megküzdeniük az elkövetkezendő napokban. A szabad ég alatt fognak élni, és a betevő falatokért bátorságpróba keretében kell megküzdeniük. Patkányokkal, bogarakkal és csúszómászókkal kell szembeszállniuk azért, hogy megteljen mindannyiuk pocakja. A hét programja a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor struktúrájára épült. Mindenki másként reagált a hírre: Alekosz az öltözködés miatt volt maga alatt, Jerzy, Anikó és Éva a különböző rovaros feladatoktól tartanak. Laci és Béci semleges volt.

A villalakók ismét osztódtak

Új napra ébredtek a villalakók, immáron Gigi nélkül. Jerzy és Béci a lány távozása miatt le volt törve, mint a bili füle - Laci szavaival élve. Eközben Éva és Alekosz Rácz hugicát és a párbaj alatti viselkedését kritizálták. Újra két csoportra oszlott a villa, egyedül Anikónál nem lehet eldönteni, hogy merre fújja a szél. Ezek után újabb esélylatolgatás és a kiválasztás kérdése volt a központi téma.

Birtokba vették a dzsungelt

A villa kertje készen állt a lakók újabb bevetésére. Gyönyörű dzsungelt varázsoltak a játékosok számára: növények, hálózsákok, tábori ágyak vártak rájuk. Alekosz egyszerűen "paradicsomként" titulálta új otthonukat. Már a kiköltözés napján kormos felhők érkeztek vendégségbe: szeles, esős időre állt, borult minden, még Évára is ráesett egy "pálmafa". A három napi ételadagjuk nem volt túl kecsegtető, de feladatok útján táplálóbb és ízletesebb kajákhoz juthatnak. Elsőként tyúkok, kakasok szárnya alól kellett megszerezni a két kulcsot, ami a kincses ládát nyitotta volna, ám Alekosz, Éva és Anikó tízből csak hét kulcsot szerzett meg, amiből egy nyitotta csak a szelencét, így a kaja benne maradt.

Éva első bátorságpróbája

A dzsungelhét első bátorságpróbájára a nézők szavazata alapján Évának kellett mennie. A törtető lány férfiakat megszégyenítő módon harcolt a csúszómászókkal: volt itt csótány, béka, kígyó, patkány, amit különböző testrészeivel kellett átvinnie a szoba másik oldalán található urnába és kivenni a benne található korongot, ami egy tál ételt jelent.

Dzsungel-éjszaka

Miután Éva maximálisan teljesítette a feladatot, jöhetett a jól megérdemelt lakoma. Ezzel csak egy gond volt, hogy az adag még így is minimális volt, illetve nyers, amit még el kellett készíteni a lakóknak. Úgy burkoltak, mintha sose ettek volna csirkét. A luxuskörülménynek egy időre búcsút inthetnek. Az első éjszaka vihar lett, így többen úgy döntöttek, hogy az eresz alá húzódnak. Béláék az éhségtől viszont sült csontra fanyalodtak.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.