párkereső műsor szex valóságshow szerelem Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bomba-játék alatt Kristóf csúnyán megvezette a Robi-Linda párost. Az alfahím végleges döntése miatt veszélybe kerültek, s végül Robinak kellett távozni az édenkertből.

Bomba-játék

Már csak hatan küzdenek a főnyereményért, s mivel a párceremóniával nem lehet csökkenteni a népet, így kíméletlen feladatokat kellett megoldani a szereplőknek. Elsőként a bomba-játék debütált, a szabályok nagyon egyszerűek: Attila miatt 1:59 perc elteltével robbant a bomba, a szerkentyűnek a pároknál 10-10 percet kellett lenni, illetve egy szünetkártyát is ki lehetett váltani. Az a pár, akinél a bomba robbant, veszélybe került. Kristóf csúnyán megvezette a Robi-Linda párost: amikor az utolsó percekben átadták nekik a veszélyes tárgyat, a futballedző srác beszólt a fiataloknak, miszerint "aki mer, az nyer". Ennek egy célja volt, hogy a szünetkártyát vállalják be. Kristóf terve bejött, ezzel sikerült befolyásolnia Robit, aki - mint a pár alfahímje - meghozta a döntést. Linda fejet hajtott, de hiába! Az önfejű fiú a vesztét okozta. A bomba robbant, méghozzá náluk.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu



Bomba-ceremónia

A Robi-Linda páros veszélybe került a bombarobbanás miatt, így kettőjük közül egynek mennie kellett. Ebben a többiek bomba-ceremónia keretében dönthettek. Akit haza akarnak küldeni, annak az üvegtégelyébe kellett behelyezni egy bombát. A lányok Lindát akarták hazaküldeni, a fiúk Robit. Taktikai szempontból csak így dönthettek a fiatalok. Ám ezt az íratlan szabályt Niki már az első körben felrúgta, ő ugyanis az érzelmeire hagyatkozva Linda mellett állt ki, és Robinak ajándékozta a pokolgépet. A fiúk egyértelműen riválisként tekintettek Robira, míg Alíz Lindára, végül 3-1 arányban a szekszárdi fiúnak kellett jegyet váltania Magyarországra. Linda összetört: lelkileg, testileg és érzelmileg is közel állt a fiúhoz, ráadásul pár nélkül maradt, így az ő esélyei a legrosszabbak a döntőbe jutásra.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.