Sokat fogyott a szőke valóságshow-sztár

fogyás nyuszilány Hugh Hefner Kendra Wilkinson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendra Wilkinson valóságshow-sztár sokáig küzdött az alakjával, most azonban elérte a tökéletes ruhaméretet.

"Remélem, most már örökké ilyen maradok"" - vallotta a szőkeség a súlyával kapcsolatban. Hugh Hefner egykori babája azóta van bomba formában, amióta táncol a Szombat esti láz amerikai változatában, a Dancing with the Stars című műsorban. A huszonöt éves valóságshow-sztár rengeteget edzett, minden nap táncpróbái voltak - így sikerült elérnie csodás alakját. Kendra M-es méret helyett ma már XS-es ruhákat vásárol magának, és reméli, hogy sokáig tudja tartani ezt a formát.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Kendra egy éve és most (férjével, Hank Baskett-tel)

"Rengeteget edzettem, ettől egy picit megdagadtak az izmaim, de rövid időn belül leszálkásodtam. Remélem, hogy tudom tartani az alakomat, de őszintén megvallom, sosem leszek maximálisan elégedett önmagammal. Hank Baskett, a férjem odavan az idomaimért, és már ő is vágyik egy újabb babára, de egyelőre még halogatjuk a dolgot" - vallotta Kendra, aki jelenleg második könyvén dolgozik...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.