Szandika egy luxusautó árát táncolta össze a VV óta

spórolás luxus autó VV Szandika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV plasztikcicája máris sok hasznot húzott a valóságshow-ból, hiszen a napokban egy luxusautó kerülhet a feneke alá. Azzal jár majd haknizni, és nem is egyedül: Alekosz egyik menyasszonyát is magával vinné.

Szandika mindenkinél gyorsabban érvényesül, amióta kilépett az igazi való világba. A többiek még csak gyűjtögetnek, de ő már két hónapja járja az országot, és minden fillért megfog, amit keres - annyi pénzt sikerült összehakniznia, hogy a jövő héten már elhozza álmai autóját egy kereskedésből - írja a Bors.

AUDI     -     rtlklub.sajtoklub.tv
AUDI - rtlklub.sajtoklub.tv

A lány biztos abban, megdolgozott a pénzéért. Fellépésein gyakran megszabadul ruhái jelentős részétől, sőt, néhány szerencsés a kebleit is megfoghatja. A múlt héten megtalálta álmai autóját is - melyhez egy gyakorlott sofőr dukál. "Nem fogok robogni, de nem azért, mert Sanyi nem fizetné ki a büntetést, hanem mert megkomolyodtam. Világ életemben erre a kocsira vágytam, ezért amióta kijöttem a villából és fellépni járok, minden forintot megfogtam. Két mániám van: a plasztika és a kocsik. Már túl vagyok azokon a műtéteken, amiket el akartam végeztetni magamon, ezért a verdára gyűjtöttem. Nagyon boldog leszek, ha beleülhetek" - mondta a szőkeség a Borsnak.

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!



Szandika másik nagy álma is teljesült: ismét eltalálta őt Ámor nyila, és saját bevallása szerint előző szerelme, Gotti után most végre felhőtlenül boldog. De biztos abban is, hogy Alekosznak is hamarosan összejön a boldogság: "Alek igazi férfi, nem igazak azok a pletykák, hogy nem tud mit kezdeni a lányokkal. Ha valaki, én pontosan tudom ezt. Amikor rám mászott a villában, láttam, amit láttam a takaró alatt... Úgy gondolom, hogy nála egy szerény lánynak lehet esélye, akivel szép lassan együtt tanulhatják ki a szerelem művészetét. Egy sokat élt nőnek szerintem még kicsit tapasztalatlan a srác. Nem volt olyan sok nője, na! Veronika nagyon jó fejnek tűnik. Azon gondolkodom, hogy ha kijön a villából, felkarolom. Elviszem magammal fellépni, és ha kell, megtanítom neki a rúdtánc alapjait is. Tehetséges kis csaj, szerintem imádná a közönség" - mondta nőtársáról a plasztikcica.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Alekosz menyasszonyjelöltje, Veronika (jobbról)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.