Eurovíziós Dalfesztivál énekesnő Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit fáradtan, de mosolyogva lépett ki vasárnap délután a Liszt Ferenc Ferihegyi Repülőtér várójába Wolf Kati, aki szombat este az Eurovíziós Dalfesztiválon a 22. helyen végzett.

,,Borzasztóan nagy élmény volt, köszönöm mindenkinek a biztatást. Éreztem, hogy mennyien szorítanak nekem." - mondta a Blikknek a repülőtéren Kati, aki szerint a sikernek kell örülni, hogy ott lehettünk a döntőben és nem a végeredménynek.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

,,Az nagyon meglepett, hogy amikor elkezdték ismertetni az országok eredményeit, még csak pontokat sem kaptunk." - vallotta be a döntő után Wolf Kati. A versenyt egyébként Azerbajdzsán nyerte, így jövőre minden bizonnyal Baku ad majd otthont a fesztiválnak, amely nem okozott osztatlan sikert a fesztivál Sajtóközpontjában sem. Állítólag a kaukázusi országban egyelőre még egy olyan stadion sincs, amely alkalmas lehetne egy ilyen nagyszabású esemény megrendezésére.

,,Csalódott vagyok, de nem is elsősorban a helyezés, hanem a rajongók miatt, akik nagyon bíztak ebben a dalban és hittek abban, hogy ha valamivel, akkor ezzel tényleg szép eredményt érhetünk el. Nem így lett. De én úgy gondolom, hogy mi mindent megtettünk és egy jó produkciót nyújtottunk a színpadon és ennek örülök. Akkor persze nem lennék boldog, ha például benne lennénk a legjobb tízben, de én úgy gondolnám, hogy nem nyújtottam maximálisat a színpadon. Az persze kárpótol, hogy az egész aréna állva tombolt a dal alatt, velem énekelték a szöveget, táncoltak és ezt az érzést nem veheti el senki."- mondta Kati, akinek nem sok kedve volt ünnepelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.