Forest Whitaker Cuba Gooding Jr. életműdíj Morgan Freeman
Életműdíjat kapott a nagyszerű színész, Morgan Freeman.

Forest Whitaker és Cuba Gooding Jr. színészek társaságában ünnepelt Morgan Freeman a 39. Life Achievement Award partiján: a színész életműdíjat kapott az eddigi munkásságáért. Nagyon is megérdemelte!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mel Gibson, az adakozó filmsztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110609-mel-gibson-guatemalaba-latogatott.htmlSzerelem a teniszpályánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110608-andre-agassi-es-steffi-graf-csokja.htmlEmma puszijahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110607-emma-watson-az-mtv-movie-awards-dijatadon.htmlVersenyre keltek a szörfölő kutyusokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110606-szorfos-kutyak-versenye.htmlHugh Hefner és kedvenc nyuszijaihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110606-hugh-hefner-es-kedvenc-nyuszijai.htmlAngyal a motoronhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110603-alessandra-ambrosia-rozsaszin-motoron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.